Архів Заходів Віалек за 2019 рік - Сторінка 2

on-line

18

грудня 2019

Пишемо СОП у прямому ефірі

Реєструйтеся прямо зараз. Кількість учасників обмежена. Матеріали вебінару, надані ведучим, доступні для скачування під час проведення вебінару.

Звертаємо увагу, що після реєстрації Ви повинні отримати з електронної адреси noreply@etutorium.com на електронну адресу, яку вказали в формі заявки, повідомлення / підтвердження реєстрації з посиланням для входу для участі у вебінарі. Якщо Ви не отримали підтвердження реєстрації, зверніться до регіонального офісу ГК ВІАЛЕК завчасно!
У разі внесення змін до дати або часу проведення заходу, на електронну адресу, вказану при реєстрації, здійснюється автоматична розсилка.

Київ

16-17

грудня 2019

Організація інженерної служби на підприємстві. Технічне обслуговування та ремонт з урахуванням вимог GMP, Київ

Звертаємо Вашу увагу! Перші 10 учасників, які зареєструються на семінар, отримають можливість вибрати один з двох бонусів:
 
1. Відеоролик запису вебінару "Прес-інструмент. Замовлення, URS, приймання, облік, звернення та технічне обслуговування".
2. Відеоролик запису вебінару "Приведення документації на інженерні системи у відповідність вимогам GMP".
 
Підтримка працездатності обладнання та інженерних систем відноситься до найбільш складних і відповідальних процесів фармацевтичного виробництва. Якість лікарських препаратів безпосередньо залежить від надійності та технічного стану обладнання, своєчасно проведеного ремонту та грамотної експлуатації. Тому для всіх критичних інженерних об'єктів необхідна не тільки кваліфікація (DQ, IQ / OQ, PQ), але й продумана стратегія ремонту та технічного обслуговування.

Місце проведення: вул. Дніпровська набережна, 25-А, 3 поверх, Education HUB