Архів за 2020 рік - Сторінка 23

on-line

30

червня 2020

Правила поводження з інвентарем для прибирання чистих приміщень

Виробництво різних препаратів, особливо на суміщених виробничих потужностях, вимагає ретельного очищення. Для підтвердження відповідності правилам GMP процеси очистки мають критичне значення, так само як і використовуваний прибиральний інвентар і матеріали для його виробництва.
Вебінар присвячений правилам, які допоможуть у виборі та використанні інвентарю для прибирання для застосування при очистці чистих приміщень з використанням нормативних документів і очікуванням регуляторних органів.

on-line

26

червня 2020

Обіг друкованих матеріалів на виробничій дільниці

Для підтвердження відповідності GMP на кожному фармацевтичному підприємстві повинна бути надійна система видачі-отримання, зберігання, використання та обліку пакувальних матеріалів. Правила GMP вимагають приділяти пакувальним матеріалам таку ж увагу, як і сировині. Особливу увагу необхідно приділяти друкованим матеріалам. У роботу з пакувальними матеріалами повинен залучатися компетентний персонал, а всі дії регламентовані детальними стандартними операційними процедурами (СОП).
На вебінарі будуть обговорюватися всі важливі питання поводження з пакувальними матеріалами, що допоможе учасникам не допускати помилок і невідповідностей в ході інспекційних перевірок на відповідність GMP.