Архів за 2020 рік - Сторінка 28

on-line

3

червня 2020

онлайн-марафон: День валідації

Дні валідації в Києві переведені в формат двох онлайн-марафонів по валідації 28 квітня і 03 червня. Для можливості брати участь використовуючи індивідуальні підключення ми пропонуємо можливість придбати друге підключення за ціною сертифіката учасника!
Допускається можливість оформлення сертифікатів на додаткових слухачів
450 грн. / 30 EURO за один сертифікат.
Участь у вебінарі 16: 30-17: 30, Роман Лоретц, Електронний тест Бові-Діка і інші новини валідаційні обладнання ELLAB - безкоштовна. Вибирайте пакет участі BONUS
 
10 причин стати учасником онлайн-марафону День валідації
- вивчення основ для новачків
- поглиблення своїх знань
- отримання практичних навичок для фахівців
- обмін досвідом для професіоналів
- новий погляд на професійні завдання
- отримання відповідей на питання, що цікавлять
- рішення задач, з якими стикаєтеся щодня
- навчальні матеріали в електронному вигляді
- доступ для можливості повторного перегляду записів вебінарів марафону
- електронний сертифікат про участь
 
Партнер онлайн-марафону

on-line

28-29

травня 2020

онлайн-семінар: ОРГАНІЗАЦІЯ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕТОДИК

Сегодня способность компаний к быстрым и беспроблемным приему-передачи (трансферу) технологий, соответствующим правилам GMP, может обеспечить сильные конкурентные преимущества для любой фармацевтической компании. 
Трансфер всегда сопряжен с барьерами, сложностями и неопределенностью. Поэтому крайне важно, чтобы специалисты, вовлеченные в этот процесс, знали и понимали не только объем документации, но и возможные стратегии и тактику, ожидания уполномоченных органов.

on-line

27

травня 2020

Статистична обробка результатів валідації аналітичних методик

Задавайте свої питання під час реєстрації і гарантовано отримаєте відповіді під час заходу! Матеріали вебінару, надані ведучим, доступні для скачування під час проведення вебінару.

Звертаємо увагу, що після реєстрації Ви повинні отримати з електронної адреси noreply@etutorium.com на електронну адресу, яку вказали в формі заявки, повідомлення / підтвердження реєстрації з посиланням для входу для участі у вебінарі. Якщо Ви не отримали підтвердження реєстрації, зверніться до регіонального офісу ГК ВІАЛЕК завчасно!
У разі внесення змін до дати або часу проведення заходу, на електронну адресу, вказану при реєстрації, здійснюється автоматична розсилка.